Kokenut tiimi ohjelmistokehitykseen

Etsitkö tekijöitä
IT-projektillesi?


Olemme kolmen ammattilaisen tuotetiimi käyttöösi.

Haluaisitko järjestelmät soimaan paremmin yhteen? Vai uhkaako mobiilisovellus jäädä tekemättä? Olisiko jokin työvaihe järkevää automatisoida?Et haluaisi rekrytoida. Vaikka sopiva löytyisikin, uusien työntekijöiden kanssa menee aikaa ennen kuin päästään vauhtiin.Ei ole tarkkaa kuvaa miten kauan kestää ja mitä maksaa. Mikä on sopiva laajuus? Mikä on sopiva laatu? Mikä olisi ensimmäinen versio joka jo tuottaisi rahaa?Jos painit näiden asioiden kanssa, paina tästä ja ota yhteyttä.

Antti Vuorenmaa

Uudet asiakkaat, tuotepäällikkö, liiketoiminta, suunnittelu, testausantti@tacitspace.com
050 547 6690

Juha Hämäläinen

Projektinhallinta, työmääräarviot, suunnittelu, front-end kehitys, testaus

Matias Oksa

Full-stack kehitys, devops

Palkkaa meidän tiimi

Saat kokeneet senioritason tekijät, ennakoitavilla kustannuksilla ja aikataululla.Meillä on valmiit työkalut ja osaaminen. Pääsemme saman tien vauhtiin.Teemme joko itse alusta loppuun tai sujuvana osana tiimiä. Ylpeytemme on erinomainen raportointi ja dokumentointi. Meitä ei tarvitse vahtia.Jos haluat tietää lisää meistä, paina tästä ja ota yhteyttä.

Miksi juuri me?

Meille on kertynyt runsaasti kokemusta erilaisista projekteista Suomessa ja ulkomailla. Olemme nähneet, mitä onnistunut projekti tarvitsee.Olemme toimineet yhdessä pitkään ja meillä on kaikki tarvittava valmiina. Huolehdimme yhdessä, että onnistumme. Budjetti ja aikataulu pitää.Moderneilla välineillä saa paljon aikaiseksi. Tehokas tiimi on aina isoa parempi. Tarvittaessa myös etsimme ja hallinnoimme lisää tekijöitä.Jos haluat tietää lisää, paina tästä ja ota yhteyttä.Case esimerkki

Mobiilisovelluksen kehitys osana kansainvälistä tiimiä

Asiakkaalla on paljon osaajia töissä, mutta ei vapaana mobiilisovellukseen tarvittavaa kehitystiimiä. Asiakas sai meiltä kokonaisen kehitystiimin joka joustaa tarpeen mukaan. Ei tarvinnut rekrytoida.Kehityskohteet sovittiin ja läpikäytiin palavereissa, joista ne lisättiin yhteiseen tehtävänhallinnan sovellukseen. Tarvittaessa työmäärät arvioitiin tehtäväkohtaisesti.Tärkein mittari meidän puolelta on ollut tehokkuus, suoritamme meille asetetut tehtävät nopeasti ja asiakas on tyytyväinen. Kokemus auttaa meitä olemaan tehokkaita. Axiellille olemme toteuttaneet tehtävät 84% niille varatusta ajasta.Lue lisää

Miten me toimimme

Onnistuneessa sovellusprojektissa tarvitaan paljon erilaista osaamista.Me voimme hoitaa kaikkia sovellusprojektin rooleja. Sellaisissa tapauksissa asiakasta tarvitaan vain mukana asiantuntijana.Hyvin mielellään täytämme myös isomman tiimin puuttuvia rooleja.Hintamme syntyy yleensä toteutuneista tunneista. Työpäiviä voidaan varata kulujen jaksottamiseksi esimerkiksi viikko kuukaudessa.Emme koskaan jätä asiakasta pulaan sovelluksen käyttöönoton jälkeenkään, sovimme yhdessä miten ylläpito ja jatkokehitys hoidetaan.Jos haluat tietää lisää, paina tästä ja ota yhteyttä.


Case esimerkki

Mobiilisovelluksen kehitys itsenäisesti

Asiakkaalla oli selkeä tavoite nuorten hyvinvoinnin parantamiseksi. Muiden toimittajien toimesta oli sanottu, että aikataulun ja laajuusvaatimusten puitteissa sovellusta ei voi tehdä.Teimme asiakkaan kanssa selvän rajauksen, jonka sisällä toteutus oli sittenkin mahdollista tehdä.Toteutimme toimivan sovelluksen sovitussa aikataulussa ja budjetissa. Tässä tapauksessa asiakasta tarvittiin ensialkuun ja seuraavan kerran vasta kun sovellus oli jo testattavissa. Asiakkaan ei tarvinnut tehdä muuta, kuin vilkaista välillä sähköpostista, että hyvin menee.Lue lisää

Meiltä saat apua eri kokoisiin tarpeisiin

Pieni tarve

Tarvitaan yhtä meistä kerrallaan, osaamisen mukaan, muut apuna.

Isompi lyhyt tarve

Koko tiimi aktiviisesti mukana, esimerkiksi viikon kuukaudessa.

Iso tarve

Projekti tarvitsee meidät kokonaan, esimerkiksi puoleksi vuodeksi.


Case esimerkki

Kokonaisen liiketoiminnan mahdollistavan verkkosovelluksen kehittäminen

Asiakkaalla oli tosielämän haaste, jossa eräs työvaihe aiheutti hirveästi vaivaa ja päivittäisiä puheluita alihankkijoille. Yrittäjä halusi vaivan pois itseltään ja, samalla näki siinä uuden liiketoiminnan mahdollisuuden tarjoamalla palvelua samankaltaisille yrityksille.Toimiala oli asiakkaalla hyvin hallussa ja ratkaisuidea selkeä, joten pääsimme nopeasti tekemään. Teimme kaiken kehityksen käyttöliittymästä pankkiyhteyksiin.Lopputuloksesta tuli niin hyvä, että luotu palvelu ei edellytä enää yhtään työntekijää.Lue lisää

Esimerkkejä töistämme:

Jonossa.fi palvelu

SaaS palvelun kehitys ja myyminen

Toteutimme Studio Huner -kampaamon asiakkaille mahdollisuuden jonottaa virtuaalisesti sen kummemmin kirjautumatta. Verkkosivuille integroitu sovellus toimii yhtälailla mobiilissa ja työpöydällä. Henkilöstö hallinnoi jonoa samalla sovelluksella.Palvelu on toteutettu siten että sitä voidaan myydä muillekkin tarvitseville jonossa.fi sivuston kautta.Studio Huner:lla sovellus otettiin käyttöön lokakuun puolivälissä. Kuulimme omistajalta että marraskuun tulos kasvoi 45% edellisvuodesta.

Axiell Group AB

Mobiilisovelluksen kehitys

Axiell tekee digitaalisia työkaluja asiakkailleen 60 maassa.
Meillä on ollut ilo olla pääkehittäjänä tekemässä Axiellin uusinta mobiilikirjastosovellusta Android- ja iOS- laitteille.
Kansainvälisen tiimin ja isoa operaatiota hallitsevan kehitysympäristön kanssa on ollut yhtä aikaa opettavaa ja palkitsevaa työskennellä.

"The Tacit Space team is dependable and they deliver on what they promise. Co-operation between our teams has been seamless and professional."
Pascal Collberg, Head of R&D, Axiell Group

Norre Työterveys Oy

norre.fi järjestelmän työkalukehitys

Norre Työterveys Oy on uudistamassa työterveydenhuoltoa yhteistyössä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Tekeillä on uuden toimintamallin lisäksi uusi järjestelmäkokonaisuus.Olemme Norren mukana kehittämässä uuden järjestelmän työkaluja.

“Teillä on ammattimainen ote”
Jani Räihä, Toimitusjohtaja Norre Työterveys Oy

"Homma on edennyt, on saatu paljon aikaiseksi. Koodi näyttää hyvältä ja olette auttaneet myös projektin suunnittelussa"
Viljami Linna, Sovelluskehittäjä Norre Työterveys Oy

Music Against Drugs Ry

Mobiilisovellus

Nuorten hyvinvointia vahvistava sovellus, joka on päivittäisessä arjessa mukana.Käytimme Flutter kehitysympäristöä, jonka avulla saadaan Android- ja iOS- ympäristöihin toimiva natiivisovellus. Sovellus yhdistettiin käyttämään Googlen rajapintaa ja Papertrail -järjestelmää.

"Yhteistyö Tacit Spacen kanssa oli sujuvaa ja tehokasta, sovituista asioista pidettiin kiinni ja olemme lopputulokseen tyytyväisiä."
Eerik Niemelä, Music Against Drugs Ry

Mekalasi Oy

mekalasi.fi verkkokauppa
fysituote.fi verkkokauppa

Kahden WooCommerce-verkkokaupan integraatiot, lisäosien kehitys ja räätälöinti. Toteutimme myös automaattisen järjestelmien valvontapaneelin, joka vahtii integraatioiden toimintaa.Olemme olleet Mekalasille monenlaisena apuna jo kolmen vuoden ajan.

"Onpa todella yksinkertainen ja siisti tämä verkkokauppaan rekisteröitymisen hyväksyminen"
Mekalasin asiakaspalvelutiimi

"Kun on itsellä monta rautaa tulessa ja monta projektia päällä, on ollut tosi hyödyllistä että teiltä saa sellaisen dokumentaation jolla pysyy hyvin ajan tasalla"
Nora Kapulainen, Mekalasi Oy

Suomen Lähienergialiitto ry

WP sivuston rakenteen modernisointi: lahienergia.org

Lähienergialiiton Wordpress sivujen teema oli vanhentunut ja esti sivuston päivityksen uusimpiin versioihin. Sivustolle oli vuosien varrella kertynyt paljon sisältöä ja nykyiseen ulkoasuun oltiin tyytyväisiä.Projektissa entisestä teemasta säilytettiin erilaiset artikkelityypit, muuten koko ulkoasu toteutettiin uudella lohkoteemalla käyttäen uutta Gutenberg editoria.

"Jatkossa mielelläni käyttäisin teidän palveluita"
Tapio Tuomi, Toiminnanjohtaja Suomen Lähienergialiitto ry

Nukunuku mobiilisovellus

Nukunukuapp.com

Teimme sovelluksen pienten lasten nukuttamiseen. Yllätyimme kun se alkoi saavuttamaan suosiota myös aikuisten keskuudessa nukahtamisen avustajana. Sovellus on toteutettu Flutterilla, ja se on saatavilla sekä Android- että iOS-sovelluskaupoista."Nukunuku on erityinen elintärkeä asia tällä hetkellä. On nimittäin aika itkuinen tuo meidän rakas pikku poika"
Henri Huhtala
"Saara tuli taas valittelemaan ettei nukuta. Kannoin sänkyyn ja laitoin kohinan päälle ja tyttö nukkuu! Noin kolme minuuttia siihen meni. Normaalisti 2 tuntia 😮"

Bit Logistics Oy

kuskaus.fi verkkopalvelu

Kuskaus.fi on internet-kauppapaikka jonka avulla yritykset voivat laittaa tarjolle ajoneuvo- ja konekuljetuksia. Kuljetusliikkeet voivat tehdä niihin hintatarjouksia. Sopimuksen syntymisen jälkeen järjestelmä hoitaa kuljetuksen maksut ja tilitykset oikeille tahoille täysin automaattisesti.Sovelluskehityksen lisäksi hoidimme integrointeja pankin ja maksupalvelun järjestelmiin.

"Asiakas oli meidän testisession jälkeen vielä illalla käynyt kliksuttelemassa ja oli erittäin tyytyväinen softan helppouteen ja toimintaan. Pyysi välittämään teille erittäin paljon kiitoksia hyvin tehdystä työstä"
Timo Poikolainen, Bit Logistics Oy

Tacit Space Oy

Briefer.io hiljaisen tiedon verkkosovellus

Briefer on suunniteltu arkiviestintään. Se toimii tiimin tietopankkina, projektin tilannetauluna ja suunnan näyttäjänä palavereissa.Sovellukseen on mahdollisuus tallentaa myös kuvia ja pdf-tiedostoja suoraan puhelimesta tai tietokoneelta.Toimii kaikilla laitteilla, ei vaadi asennuksia.

"Briefer oli meillä kasvun tukena kun laajensimme liiketoimintaa Ruotsissa. Sen avulla saimme työn tekemisen perustiedot ja toimintaan liittyvät päätökset talteen."
Antti Heikkilä, Sundahem Sverige AB

Meille tuttuja työkaluja

Yhteystiedot

Kerromme mielellämme lisää, ota rohkeasti yhteyttä!
Vastaamme nopeasti.

Lähetä sähköpostia osoitteeseen:
antti@tacitspace.com
Soita meille:
050 547 6690


Voit myös jättää tähän yhteystietosi, niin palaamme pian asiaan:

Antti Vuorenmaa

Digiarkkitehti, Tj
antti@tacitspace.com
050 547 6690
Yli 10 vuoden kokemus
projektijohdosta ja
käytettävyyssuunnittelusta

Juha Hämäläinen

Projektipäällikkö, sovellussuunnittelija
juha@tacitspace.com
Yli 20 vuoden kokemus
sovelluskehitysprojekteista

Matias Oksa

Full-stack kehittäjä
matias@tacitspace.com
Yli 10 vuoden
ohjelmointikokemus

Toimipisteemme